Главная страница Мой профиль Регистрация Выход Вход
Рады вас видеть на нашем форуме) Гость | RSS
WMlink.ru - рекламный брокер
plenty of fish.com contador de visitas счетчик посещений

Главная страницаФорумФотоальбом Вход
>>> Добавлены Новые Фотографии-2012 года(раздел обновлён) <<<
:::Лучшие предложения в КИЕВЕ::: 50Мб\с-50грн.> crazy.net.ua ))) 100Мб\с-75грн.> crazy.net.ua; mezaline.net ))) 1Гб\с-120грн.> comfortnet.com.ua )))
>>> Самый большой каталог.Более 2500 провайдеров на сайте <<<
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Хочу стабільний хостинг для блогу та новинного порталу
v9462385Дата: Вторник, 02.12.2025, 13:29 | Сообщение # 1
Рядовой
Награды: 0
Статус: Offline
Привіт усім! Веду невеликий блог про подорожі і новинний портал про події міста. Раніше обидва сайти тримав на звичайному хостингу, але останнім часом почалися проблеми: при публікації нових матеріалів сторінки вантажаться дуже повільно, іноді сайт падає при великій кількості відвідувачів. Особливо це помітно під час виходу популярних матеріалів. Хочу знайти стабільний хостинг, який дозволить без проблем публікувати новини і вести блог, а також розширювати функціонал без страху, що сайт «ліг» у найважливіший момент.

queenteren759Дата: Вторник, 02.12.2025, 14:43 | Сообщение # 2
Рядовой
У мене була аналогічна ситуація з новинним порталом. Після того як відвідуваність підскочила, звичайний хостинг не витримав. Ми вирішили перейти на онлайн хостинг і це реально змінило все. Сайти більше не падають, сторінки завантажуються швидко, навіть при піковому трафіку. Крім того, є можливість масштабувати ресурси, а підтримка оперативно допомагає у вирішенні будь-яких питань. Тепер керувати блогом і порталом стало значно простіше, і я спокійний, що навіть у години пікового навантаження користувачі отримують стабільний доступ.

v9462385Дата: Вторник, 02.12.2025, 15:07 | Сообщение # 3
Рядовой
Дякую! Це саме те, що шукала для своїх проектів.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

free counters
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100